Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за въздушна възглавица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Молете се , и палете по две свещи на ден, някой ден да не стане така както е в Германия, щото 70 процента от колите директно отиват на моргата

Това За Ербеците, имат право да го правят само и единствено офицялните вносители, по предписание от Завода пройЗводител, друг дори не може да помисли и да пипа там

Отворете която и да е интернет страница zа продажба на коли в Германия, и ше ви направи впечерление, че евтините оферти са с текст / само За иЗнос / т.е. това воЗило не става да се кара в Германия...да си го чукат у главата тея дето търсят евтинко.
    Те колите си вървят, само,че в Германия стандартите на тех. беЗопасност са УЖАСНО високи. Не Забравяйте , че тук има 10.000 километра магистрали БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ на скоростта, и ако колите не са на 6................ще стане касапница.

Comment

Та по този повод , кой тука може да сложи стикер за прегледан ербек?
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

И още един въпрос, може и да е глупав, ама това е положението. Та значи, като има една ВВ активирана и отворена, другите ок ли са, или пак трябват, настройки, датцици, жици и т.н. да се правят и за тях?????
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
          И още един въпрос, може и да е глупав, ама това е положението. Та значи, като има една ВВ активирана и отворена, другите ок ли са, или пак трябват, настройки, датцици, жици и т.н. да се правят и за тях?????
          ако само 1 е отворена се подменя само тя и прилежащите и датчици

Comment

Първоначално публикувано от Yon
            Та по този повод , кой тука може да сложи стикер за прегледан ербек?
            никой
            евентуално ако си закупиш нов да идва с лепенка, но това надали може да каже някой

Comment

Колеги и аз имам проблем с аербеците и ми трее съвет. Разглобих централната конзола (на 156) на таблото (да ми оправат часовника) и после като я сглобих ми светеше лампичката за аирбега и не ми работи стрелката на бензиномера. Некой има ли представа от какво може да е станало това и как може да се оправи
              156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                Колеги и аз имам проблем с аербеците и ми трее съвет. Разглобих централната конзола (на 156) на таблото (да ми оправат часовника) и после като я сглобих ми светеше лампичката за аирбега и не ми работи стрелката на бензиномера. Некой има ли представа от какво може да е станало това и как може да се оправи
                най-вероятно не е сглобено нещо като хората, щом не ти работи бензиномера
                а за възглавницата трябва да отидеш да ти занулят централата и ще се оправи
                освен ако не прецакано нешо при манипулациите

Comment

Мерси колега
                  156 V6 turbo

Comment

Свети ти защото докато си откачал някои от буксите си врътнал контакта
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Как така, нещо не разбирам, какво значение има дали съм врътнал контакт Как ше се оправи
                      156 V6 turbo

Comment

Как така, нещо не разбирам, какво значение има дали съм врътнал контакт Как ше се оправи
                        ами набита грешка в централата на еърбега се чисти само и единствено с екзаминер

няма друг вариант, сама няма да се махне
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

тъй като AirBag системата е от много голямо значение за активната безопасност на пътниците, всяка регистрирана грешка се записва в енергонезависима памет, която се намира в управляващият модул
                          за това и не може да се изтрие с махане на захранването примерно

на 156-цата, ако и махнеш уреда, не си спомням километража ли е или оборотомера, но този в който е интегрирана лампата на AirBag системата, и подадеш контакт, сиреч задействаш системата на AirBag-а, се отчита грешка за това, че има нарушение по окабеляването на системата
                          най-вероятно това се е случило и при теб

при всички случаи трябва да отидеш да прегледат системата на диагностична апаратура, която може да комуникира с AirBag модула за управление и ще ти кажат къде е проблема

Comment

156 V6 turbo

Comment

Точно така!!! проблема се оттранява срещу 15-20лв при тези мущуци с лаптопите
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                                Мое да му пръднат на оная работа

Сори моме
                                Ти продължаваш да си мислиш, че България е бананова република Май ти си маймуната на клона

Ти ми продай 1 такава кола и после дори в Канада да отидеш ще те намеря А нара ще го търкаш заедно с циганите поне 15г.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X